-
DID Numarası
Kendi numaranızı ya da bizim temin edeceğimiz numarayı sanal santralde kullanabilirsiniz. Kendi numaranızı kullanmamız durumunda ise, telefon hattınız dijital alt yapıya dönüştürülerek, aynı anda karşılıklı 100 arama yapabilecek kapasiteye ulaşmaktadır. İstenmesi durumunda istenen sayıda numara tarafınıza tahsis edilebilir.
-
Detaylı Raporlama
Bulut Santral altyapısı, şube ve dahili raporlarını detaylı olarak sunar. Sistem üzerinden alınabilecek raporlardan bazıları şunlardır: Detaylı CDR Raporu, Kaçan Çağrı Listesi, CallMe Beni Ara Listesi, Kuyruk İstatistik Raporu, DID Raporu, CLI Raporu, IVR Raporu, Dahili Raporu, Ses Kaydı, Voicemail, Fax Download API.
-
Sınırsız dahili numara
Belli bir lokasyona bağlı kalınmaksızın, aynı bina, şehir ya da ülke dışından olabilecek şekilde sınırsız dahili telefon kullanma hakkınız vardır. Kullanılacak noktada geniş bant internetin (ADSL,Fiber,Kablo) olması yeterlidir. Şubeler, Mağazalar veya Mobil kullanıcılar birer dahili olarak tanımlanabilir. Paralel Dahili (IN OFFICE – OUTOFFICE), WEBRTC, Dahili Yönlendirme SMS arayan bildirimi özellikleri mevcuttur.
-
Akıllı IVR Sesli karşılama
Abonenin aranması anında, aramayı karşılayan ve firmaya özel yapılan ses kaydıdır. Firmanın kurumsal kimliğini ortaya koyması açısından fazlasıyla gerekli bir özelliktir. Çünkü günümüzde, bir çok firmanın sekretarya hizmeti olmadığı için, müşteri aramalarında telefon cevaplama, fazlasıyla sorun teşkil etmektedir. İşte bu aşamada, müşterinin karşılanıp, istenen dahili ya da mobil aboneye yönlendirilmesini sanal santral üstlenir. Kullanıcının geçmiş aramalarına ve tercihlerine göre dinamik yönlendirme yapan gelişmiş IVR Farklı Diller ile TTS ya da Anons ile karşılama mümkündür.
-
Entegrasyon Özellikleri
CRM Dynamic Routing (Dinamik Çağrı Yönlendirme); CRM sistemi ile entegre çalışarak gelen çağrıların müşteri bilgilerine göre otomatik olarak en uygun temsilciye yönlendirilmesini sağlar. Bu sayede daha hızlı ve etkili bir müşteri deneyimi sunar.
CRM Entegrasyonu & Event Pusher; Çağrılarla ilgili verileri CRM sisteminize gerçek zamanlı olarak iletir. Event Pusher teknolojisi sayesinde çağrı başlangıcı, bitişi ve kullanıcı etkileşimleri gibi olaylar anlık olarak CRM'e aktarılır.
REST API ile Santral Yönetimi; Santral sisteminizi dış uygulamalardan kontrol etmenize olanak tanır. Çağrı başlatma, yönlendirme, kullanıcı yönetimi gibi işlemler RESTful API aracılığıyla otomatikleştirilebilir.
-
Çoklu Lokasyon ve Kuyruklama
CTCOMM Bulut Santral, merkezi bulut altyapısı sayesinde çok lokasyonlu işletmeler için ideal bir çözüm sunar. Farklı şehirlerde veya ülkelerde bulunan şubelerinizin tüm iletişim süreçlerini tek bir panelden yönetebilir, birleşik raporlama ile operasyonlarınızı kolayca analiz edebilirsiniz. Gelişmiş kuyruklama sistemiyle çağrılarınızı etkin şekilde yönetin, müşteri memnuniyetini artırın ve çağrı merkezinizle tam entegrasyon sağlayın.
Öne Çıkan Özellikler:
Agent Adı Okuma: Gelen çağrılarda karşılayan personelin adını sistemden seslendirme.
Kaçan Çağrı Mail Bildirimi: Yanıtlanamayan çağrılar için otomatik e-posta bildirimi gönderimi.
Kaçan Çağrı Otomatik Arama: Cevapsız çağrılar sonrası sistemin otomatik geri arama başlatması.
Dahili Yönlendirme ve SMS ile Arayan Bildirimi: Gelen çağrılar dahiliye yönlendirilir, arayana bilgi SMS’i gönderilir.
Çağrı Merkezine Aktarım: Gerekli durumlarda çağrının doğrudan çağrı merkezine aktarılması.
DID İsimlendirme: Gelen çağrıların hangi numaradan (DID) geldiğini anlamak için isimlendirme yapılabilir.
Arayan Numara ile Farklı Dillerde Karşılama: Arayan numaraya göre otomatik çok dilli karşılama sunulabilir.
Arayan Rehber İsimlendirme: Sisteme kayıtlı numaralar için ekranlarda isim gösterimi yapılır.
Arayan Numara Maskeleme: Gizlilik gerektiren durumlar için arayan numaranın maskelemesi sağlanır.
VIP Dinamik Yönlendirme: Özel müşteriler için öncelikli ve kişiselleştirilmiş çağrı yönlendirmesi yapılabilir.
Last Call (Son Arayana Bağlama): Arayan kişinin en son görüştüğü personelle doğrudan bağlantı kurması sağlanır.
Arayan Numara Dönüştürme / Değiştirme: Belirli senaryolarda arayan numaranın farklı şekilde gösterilmesi.
Voice Mail to Text: Sesli mesajlar otomatik olarak metne dönüştürülerek iletilir.
Call Me – Beni Ara Talebi: Web ya da mobil uygulama üzerinden gelen “beni ara” talepleri doğrudan santrale düşer.
-
Sesli mesaj (VoiceMail)
Aranan aboneye ulaşılamaması durumunda, dahili sesli mesaj sistemi devreye girer ve müşterinin mesajını alır. Bu alınan mesajı, sisteme bağlı dahili bir telefondan, sanal santral uzaktan aranarak ya da sisteme tanıtılmış mail adresinden dinleyebilir..
-
Beklemede Müzik
Sanal santral (Bulut santral) aboneleri, arayan kişiyi beklemeye aldıklarında, bekleme müziği devreye girer. İstenen müzik bekleme müziği olarak seçilebilir.
-
Konferans görüşme
Sanal santral aboneleri, istedikleri telefonları dahil edebilecekleri, konferans görüşmeleri yapabilirler.
-
Zaman bazlı yönlendirme
Size uygun senaryoya göre, mesai saati, dışı ya da istenen belli zamanlarda, sanal santral sisteminin farklı dahili yönlendirmelerle çalışması sağlanabilir. ( Örneklemek gerekirse, mesai saatleri dışında cep telefonuna ya da fabrika bekçisine aramaların yönlendirilmesi gibi )
-
Cep telefon yazılım desteği (Voip Softphone)
Sanal santral (Bulut santral) sisteminde, dahili numara olarak, bilgisayara ya da cep telefonuna kurulan yazılımlar tanımlanabilir.
-
Sesli mesajların E-maile yönlendirilmesi
Sizi arayanların bıraktığı sesli mesajlarını, E-Mail adresinize, ses dosyası olarak ve arayanın bilgileriyle birlikte ulaştırır.
-
Yapay Zeka Destekli Çağrı Analizi
Çağrı kayıtlarından duygu analizi, müşteri memnuniyet skoru çıkarımı ve anahtar kelime takibi ile kalite kontrol.
-
Tekrar Arama Planlaması (Callback Scheduling)
Müşteri geri dönüşü yapılamayan çağrılar için belirli bir zamana randevu planlama.
-
Role Göre Yetkilendirme
Kullanıcı bazında panel erişimlerini ve işlem yetkilerini sınırlama..
-
Tarayıcıdan Arama (Click-to-Call & Browser Call)
Web üzerinden tarayıcı ile doğrudan arama başlatma imkânı (WebRTC ile desteklenebilir).
.